Serieledarna kommer på besök!

16 december 2020 7:26

Serieledarna kommer på besök!

Idag kommer Hammarby IF till Alstermo för match, laget som på förhand sågs som storfavoriter att tillhöra toppen och som med råge motsvarat dessa förväntningar. Föreningen har som officiell målbild att nå Handbollsligan och med samma trupp som ifjol (då man på målsnöret missade förstaplatsen i Allsvenskan trots ett par tunga långtidsskador under säsong), kryddat med nyförvärv i ”Amo-profilen” Nicklas Andreasson, så har laget fina förutsättningar.

Efter tio spelade matcher har man vunnit nio, och har en positiv målskillnad på 73 mål… och har ett snitt på nästan 35 gjorda mål per match och knappa 26 insläppta.

I Hammarby finner vi profilen Patrik Fahlgren som tränare, med många år som Bundesligaproffs och landslagsspel på sitt CV. I klubben finns även starka namn som Kalle Matsson och Magnus Grahn – båda med erfarenhet på elitnivå i många år, som sedan något år tillbaka jobbat administrativt med att utöver få ihop ett slagkraftigt lag, även få föreningen att komma i fas organisatoriskt, efter många säsonger med ekonomiska bekymmer.

I laget finner vi starka namn som Martin Dolk, skyttekung på v6 och Gustav Davidsson på nio meter som kanske är den mest kompletta spelfördelaren i serien.

Amo HK kommer till spel med stor revanschlust efter helgens tunga förlust i Kungälv i en match som svängde väldigt mycket och där matchens sista sekunder tyvärr innebar ytterligare bitter eftersmak då domslut/delegatbeslut i mångas ögon anses kan ha påverkat möjligheten till annan utgång av matchen. Detta är inget som laget nu kan koncentrera sig på, ärendet ligger hos förbundet och vi behöver blicka framåt och mobilisera all fokus på rätt sak – nämligen att hitta nycklarna som krävs för att plocka poäng mot Bajen!

 

Fortsatt ingen publik innebär att du som supporter ges möjlighet att se matchen via vår solidsport-kanal: https://solidsport.com/amo-hk/games/g/1y6fb0jq

Du kan också välja att köpa Halva Potten som vanligt, genom att swisha 20 kr till 123 210 26 48 och skriv ”HALVA POTTEN” som meddelande. Vill du köpa mer än en lott går det givetvis bra. T.ex om du swishar 60 kr får du tre lotter.

 

Ps: Vi närmar ju oss 23 december, och julklappen till fans skall delas ut och Vi vill då passa på att påminna dig som supporter om vår insamling av ”Spelare X”, där ett årskort säsongen 21/22 lottas ut! Vill du läsa mer och ha möjlighet att stötta föreningen läs här: https://amohandboll.com/a/valkommen-till-amo-hk-spelare-x

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll