Välkommen till Amo HK, Spelare X!

4 december 2020 18:00

Välkommen till Amo HK, Spelare X!

Elitgruppen önskar i dessa speciella tider ge fans och sponsorer möjlighet att vara med och bidra till en mycket rolig nyhet, nämligen ”Spelare X”, ett mycket starkt nyförvärv som föreningen hoppas kunna ge alla våra supportrar som en tidig julklapp.

Nu har du som privatperson eller företag möjlighet att stötta föreningen i vår förhoppning om att säkerställa en värvning som kommer göra stor nytta i vår elittrupp. Insamlingen kommer ske fram till 23 december då vi presenterar spelaren! Spelaren har mångårig rutin från spel i Allsvenskan och Handbollsligan.

Vi kommer löpande i sociala medier och på hemsidan redovisa de personer och företag som väljer att skänka en riktad gåva, och när den totala summan överstiger 20.000 kr kommer vi lotta ut ett årskort för säsongen 21/22 till ett av bidragen.

Du bidrar till insamlingen genom att swisha eller göra en banköverföring i nivåerna Brons, Silver eller Guld. Döp överföringen med Spelare X följt av ditt namn. Om du önskar vara anonym kan du lämna fältet tomt (du deltar fortfarande i utlottning av årskort).

 

Swishnummer: 123 210 2648

Bankgironummer: 463-4424

 

Nivå Brons: 100kr

Nivå Silver: 250kr

Nivå Guld: 500kr eller mer

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll