Vinst mot Torslanda och ny match mot Kungälv

6 december 2020 10:33

Vinst mot Torslanda och ny match mot Kungälv

I veckan mötte vi säsongens utropstecken Torslanda, i en match som fram till paus målmässigt var jämn. Efter halvtidsvilan visade vi ”äntligen” upp det spel vi vant oss vid tidigare under säsongen, men som i förlustmatchen mot Västerås saknades. Snabba fötter och många mål främst från våra skyttekungar Olsson och Pedersen (sju mål var) och ett stabilt defensivt spel innebar att vi kunde kliva av banan med två härliga poäng, slutresultat 31-24.

På söndagen välkomnar vi ett mycket starkt lag, Kungälv HK, serietvåa endast målskillnad bakom serieledaren Hammarby. Ett välvuxet lag som på nio matcher endast har en förlust och där vi främst ser upp med spelfördelaren och duktige målskytten Daniel Wester – med många år i Handbollsligan på sitt CV. På H9 har Kungälv ett namn som inte lära spela i Allsvenskan länge till i Adam Jöhnsson, och i mål har man David Larsson som av många anses vara seriens bästa målvakt och varit så i många år nu.

Matchen mot Kungälv innebär att serien är halvvägs och därmed möter vi Kungälv redan nästkommande omgång igen, då på bortaplan. Kungälv har en målsättning, precis som vi, att när serien summeras i vår befinna sig i toppskiktet. En målsättning man delat med ”experter” innan serien drog igång, och som man alltså hittills stabilt levt upp till.

Matchen spelas fortsatt utan publik, men se den gärna på vår solidsportkanal!

https://solidsport.com/amo-hk/games/g/k3xx7ylw

Du kan också välja att köpa Halva Potten som vanligt, genom att swisha 20 kr till 123 210 26 48 och skriv ”HALVA POTTEN” som meddelande. Vill du köpa mer än en lott går det givetvis bra. T.ex om du swishar 60 kr får du tre lotter.

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll