Vinslöv nästa

14 oktober 2022 13:00

Vinslöv nästa

Amo är spelledigt i helgen då Gusten Montonen och Nikola Matovic är upptagna av landslagsuppdrag för Finland respektive Montenegro.

Nästa match spelas på i stället tisdag 18/10 borta mot skånska Vinslöv. Vinslöv är ett kämpastarkt och särskilt på sin hemmaplan Furutorpshallen, ett svårslaget lag vilket Amo fick erfara förra säsongen då man föll med uddamålet. I årets seriespel har Vinslöv så här långt spelat ihop sex poäng efter vinster mot Torslanda, IFK Karlskrona och Kungälv och förlust mot Varberg. I laget finns bland annat före detta Amomålvakten Linus Olsson, starke linjespelaren Elias Holmström och duktige tvåvägsspelaren Hugo Svensson. Lagets bäste målskytt så här långt är vänsterskytten Chris Heyer, nyförvärv från Halle i tyska tredjeligan. I övrigt finns i laget flera spelare med förflutet i IFK Kristianstad.

För Amo gäller det att ta revansch för förra helgens inte helt lyckade insats, säger tränare Stockenberg. –Vi måste fokusera på vårt eget spel och vara noggrannare.

–Mot Varberg hade vi svårt att riktigt komma in i matchen och när vi i andra halvlek fick tag i spelet bättre missade vi alldeles för många klara lägen, fortsätter han. Klart är att vi måste vara på tårna direkt och inte låta Vinslöv få medgång – då är de farliga för vilket lag som helst i den här serien.

Matchen startar kl. 19.30 och sänds som vanligt via Solid Sport.

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll