Vi välkomnar LIF Lindesberg till Alstermo!

28 februari 2021 10:51

Vi välkomnar LIF Lindesberg till Alstermo!

Ny hemmamatch på idag! 

Kl 16:15 idag välkomnar vi LIF Lindesberg till Amokabel-hallen, ett lag som under säsongen likt oss haft en del turbulens i truppen pga skador mm. Nyckelspelare som Jesper Nilsson (av många ansedd som en av seriens främste offensiva V9) och Herman Bosson (H9 med rutin från Handbollsligan) har båda missat stora delar av säsongen pga skador. För att ersätta dessa nyckelspelare har man likt oss i Amo under en period lånat spelare från Handbollsligalag, men man har också med framgång lyckats övertala erfarne Joakim Bååk till en comeback, en spelare som direkt levererat och som med all säkerhet bidrar med trygghet och rutin på träning och match.

I Lindesberg får vi hålla ögonen på nämnde Bååk, säkra Max Broman på v6 och rutinerade mittsexan Fatlum Ahmeti (som också han gjorde comeback en bit in på säsongen).

Vi kommer till spel med vetskapen om att serien går mot sitt slut, i skrivande stund har vi 4 poäng ”till godo” ner till Västerås som närmast jagar bakom oss i vår strävan efter kvalspel till Handbollsligan. En vinst mot Lindesberg innebär naturligtvis att vägen dit ser än mer ljusare ut! Fem omgångar återstår, ta chansen att stötta laget genom att se matchen på vår solidsport-kanal:

https://solidsport.com/amo-hk/games/g/zelwjomq

Du kan också välja att köpa Halva Potten som vanligt, genom att swisha 20 kr till 123 210 26 48 och skriv ”HALVA POTTEN” som meddelande. Vill du köpa mer än en lott går det givetvis bra. T.ex om du swishar 60 kr får du tre lotter.

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll