Vi välkomnar Jesper Forsberg!

28 mars 2020 12:30

Föreningen är glada att kunna presentera nyförvärv nummer två inför säsongen 20/21


Vi välkomnar Jesper Forsberg!

Amo HK välkomnar Jesper Forsberg!

Föreningen är glada att kunna presentera nyförvärv nummer två inför säsongen 20/21. Denna gång hälsar vi varmt välkommen Jesper Forsberg, målvakt som närmast kommer från Skånela IF.

Explosiv och snabbt iväg med bollen i kontring är egenskaper som vi hoppas och tror kommer innebära framgång för laget. Jesper är en målvakt som vi tror snabbt kommer bli en favorit hos publiken i Grytan, med såväl en spelstil och personlighet på plan som utstrålar energi och vinnarskalle.

Jesper har skrivit ett treårsavtal (2+1) med Amo HK och flyttar söderut från Märsta med sin sambo efter sommaren.

Med Jespers signatur är vi nu klara med målvaktsbesättningen, då också Wilhelm Nättsjö glädjande valt att fortsätta sin karriär hos oss och skrivit på ett avtal som sträcker sig över kommande säsong. Vi ser mycket fram emot att se detta målvaktspar säsongen 20/21.

Signeringen av Jesper Forsberg innebär samtidigt att Flamur Gerbeshi inte längre kommer spela i Amo HK. Föreningen vill passa på att tacka ”Flamme” för hans tid hos oss och önskar honom all lycka till i sin fortsatta karriär.

 

Välkommen till Amo HK, Jesper!

 Tack för det!

Berätta kort vilken typ av målvakt du är och varför du väljer fortsätta din karriär i Amo HK. 

Jag är en målvakt som alltid vill vinna oavsett och ställer höga krav vilket ni nog kommer se på planen.

Min stil kan nog beskrivas som ganska spektakulär emellanåt då jag är rätt oortodox i mitt spelsätt. Jag vill annars snabbt sätta igång spelet och även vara ett vapen i omställningsspelet. 

Vad är din målsättning kommande säsonger, personligen och lagmässigt? 

Min målsättning inför varje säsong har alltid varit att göra en bättre än den förra och så ska det förbli även i år. Lagmässigt så vill och tror jag definitivt att vi minst ska träffa kval men man vinner inte matcher i denna serie på tur utan det kommer krävas hårt arbete och jag ser framemot det.

Vad ser du mest fram emot kommande säsong? 

Jag ser fram emot en ny utmaning samt att träna under Andreas Stockenberg. När Stocken ringde mig och pratade med mig så kändes det som att han verkligen fattat vilken typ av målvakt han får både spelmässigt och mentalt så det gjorde mig verkligen övertygad om detta. 

 

Namn Jesper Forsberg

Smeknamn Jeppe eller Foppa oftast

Längd 186

Vikt 88kg

Position MV

Ålder 24

Meriter Inget nämnvärt

Moderklubb Ramviks IF

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll