Vi välkomnar AIK Handboll till Alstermo!

14 februari 2021 8:57

Vi välkomnar AIK Handboll till Alstermo!

Idag klockan 16:15 möter vi återigen ett lag från Stockholm, då AIK kommer på besök i Amokabel-hallen. Ett AIK som under hösten haft oerhört tungt och gick på julledighet i mångas ögon hjälplöst sist i tabellen, med inga segrar, tränarbyte, spelare som lämnat. Men – senaste sex omgångarna har laget (som lånade in bröderna Windahl från Guif, båda med förflutet i AIK) endast en förlust, och plötsligt har man ”bara” fem poäng upp till säker mark, då förbundet nyligen gått ut med info att kvalen mellan division 1 och allsvenskan inte kommer spelas.

Till Alstermo kommer alltså en buss med AIK-spelare fulla av självförtroende och energi som högst troligen är inställda på att ge hemmalaget en tuff match. Hos oss i Amo är dock självförtroendet o c k s å bra, efter segrarna mot Skånela hemma och nu senast mot Tyresö borta. Två matcher där niometerslinan Källström Pedersen Sääf vållat stora problem för motståndarlagen. Med sju omgångar kvar är vi fortsatt topp4 och vi ser fram emot en spännande vår.

Truppläget: Som tidigare nämnt har vi under längre period haft lång och - korttidsfrånvaro på flera spelare i laget, där sjukdom och skador påverkat förberedelser och förutsättningar. Simon Källströms lite tidigarelagda inträde i laget har slagit väl ut. I övrigt är Steen och Mohlin fortsatt sjukskrivna, men vi gläds nu åt att Patrik Sandberg som varit ifrån matchspel under många omgångar nu äntligen är redo att tillhöra matchtrupp igen. Ett extra stort lycka till önskar vid dig, Patrik!

Fortsatt publikfritt och som vanligt kan ni följa matchen och stötta klubben genom vår SolidSportkanal: https://solidsport.com/amo-hk/games/g/dnn1ii06

Du kan också välja att köpa Halva Potten som vanligt, genom att swisha 20 kr till 123 210 26 48 och skriv ”HALVA POTTEN” som meddelande. Vill du köpa mer än en lott går det givetvis bra. T.ex om du swishar 60 kr får du tre lotter.

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll