Vi presenterar Spelare X!

23 december 2020 8:00

Vi presenterar Spelare X!

Välkommen till Amo HK, Niclas Närenborn!

Med stolthet kan Elitgruppen presentera årets ”julklapp” till våra fans, i form av en rejäl truppförstärkning inför säsongen 21/22. Niclas Närenborn, seriens bästa högernia, som nu spelar i Anderstorp SK kommer tillhöra oss nästa säsong!

Med Niclas signatur säkerställer vi flera komponenter, då han med sitt spelsinne och rutin kommer tillföra både mål, assist och defensivt kunnande. Senaste sejouren ASK spelade i allsvenskan krönte Niclas den säsongen med att vinna hela seriens skytteliga, och har i många säsonger öst in mål för Anderstorp SK, där klubbens nuvarande tränare Martin Preben Carlsson i en intervju nämnt att Närenborn är den bästa spelaren han någonsin varit tränare för.

Med Niclas Närenborn och Simon Källströms signaturer, tillsammans med spelare i befintlig trupp, står vi oss väl rustade på ytternio nästa säsong…

Niclas flyttar från västkusten till sommaren och vi hoppas och tror att samhällsläget möjliggör att vår härliga publik kan ta del av hans kunnande, då vår målsättning är att vi skall fylla hallen varje match!

Elitgruppen vill även, återigen, flagga för att fler positiva nyheter kan presenteras framöver!

God Jul!

 

Intervju med Niclas:

Hej!
Varmt välkommen till Amo HK, Niclas!
Berätta kort för Amo-fansen vem du är. 

Tack! Jag är 29årig Skåning som bor i Halmstad och som dom senaste åren spelat i Anderstorp SK! Som person är jag lugn och glad person.

Hur kommer det sig att du väljer spel i Amo HK nästa säsong? 

Jag blev kontaktad av Amo HK för några veckor sen och fick ett bra intryck direkt, det är en klubb som satsar för att ta nästa steg och jag blev väldigt intresserad av att vara med på det tåget!

Vad hoppas du kunna bidra med? 

Jag hoppas kunna bidra med min spelförståelse och rutin som jag samlat på mig under alla år man hållit på med handboll! Förhoppningsvis några mål också 😃

Vad ser du främst fram emot inför nästa säsong? 

Oj det är svårt, i.o.m att man vet inte hur nästa säsong blir med allt som pågår.. annars ser jag fram emot att träffa alla nya lagkamrater/ledare och springa in i en kokande amokabelhall! Vi ses säsongen 21/22 😃

 

Vinnare av årskort Spelare X blev PETTER JANSSON! Stort grattis!

 

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll