Vi möter LIF Lindesberg på fredag 24/9

24 september 2020 12:45

Vi möter LIF Lindesberg på fredag 24/9

På fredag åker laget till Lindesberg för match igen. Bortamatch en fredagskväll är alltid tufft, och våra motståndare som inlett serien med två raka förluster (mot Hammarby och Västerås) vill säkerligen visa att man inte är nöjda med sin säsongsstart.

I LIF Lindesberg behöver Amo särskilt se upp med skyttehotet på ytternio i Jesper Nilsson och Herman Bosson, spelare som sällan gör en dålig match. På M6 finns en av seriens främsta offensiva vapen i Fatlum Ahmeti. På v6 spelar Max Broman, en kontringsstark spelare med elitrutin från IFK Skövde som gör sin andra säsong i Lindesberg.

Amo HK har startat säsongen poängmässigt perfekt, två av två vinster och Lindesberg är ett lag som ”man ska ha bakom sig” när serien summeras. Vi hoppas och tror att säsongens tredje vinst plockas med hem.

Efter två spelade omgångar är det fem lag som står på full pott och lika många som har noll segrar. Torslanda, av många tippade sist, har inlett med två vinster och topptippade HIF Karlskrona har inlett med två förluster. Givetvis allt för tidigt att göra en analys men kul att notera att flera lag har förutsättningar att ställa till det för sina motståndare i serien.

Nästa hemmamatch för Amo är söndagen 4/10 mot just HIF Karlskrona, vi återkommer självklart med mer information om den när det närmar sig.

 

För er som vill följa matchen mot LIF Lindesberg sänds den som vanligt på SolidSport:

https://solidsport.com/amo-hk/monthly_supporter

 

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll