Vi åker till Göteborg för match – och träningsläger

20 augusti 2021 10:05

Vi åker till Göteborg för match – och träningsläger

Vi åker till Göteborg för match – och träningsläger.

Svenska cupen blev en härlig start för laget som äntligen fick springa in för hemmapubliken igen. För motståndet stod Kungälv, ett lag som likt oss kvalade mot Ligan i våras och som av många anses ha en trupp som skall kunna fightas om topplacering även denna allsvenska säsong.

I hemmalaget såg vi fram emot att se våra nya spelare och tidigt visar Minik, Forsell,  Stuivers och Närenborn att de kommer bli tufft för motståndarna att stå emot både vårt offensiva och defensiva spel. Stocken och Wensby luftar laget under matchen och vi har en bredd och konkurrenssituation som känns spännande helt klart. Källström gör många enkla mål från sin position på V9 och Steen är uppenbarligen spelsugen igen efter den långa frånvaron under fjolårssäsongen. En hemmapremiär som vi hoppas publiken var nöjd med.

I kväll fortsätter Svenska Cupen, då vi möter Torslanda på bortaplan klockan 20:00. I en match där bröderna Forsell Schefvert får ha ”match i matchen”. Torslanda har fått ihop en spännande trupp och lär nog ha höga förhoppningar på att landa på övre halvan av serien.

Redan i morgon fortsätter matchandet då vi möter RIK klockan 15:00, för att på söndag genomföra ett träningspass innan hemfärd till byn igen.

 

Matcherna ser ni på Solidsport!

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll