Vi åker till Anderstorp!

9 november 2021 14:09

Vi åker till Anderstorp!

Imorgon spelas på nytt en omgång i årets allsvenska då bussen rullar mot Anderstorp. Årets upplaga av Anderstorp SK är ett lag som till stora delar består av nya ansikten, där faktiskt hela tre stycken så sent som ifjol tillhörde oss i Amo. Johan Jonsson, m6, Axel Dahlman h6 och Simon Källström V9 – som ju lämnade oss för ett antal veckor sedan i sin strävan efter mer regelbunden speltid. Alla tre har i Anderstorp stora rollen, och Simon har under sin korta sejour hittills i Anderstorp öst in mål.

Utöver ovan nämnda skall vi hålla ögonen på Jonathan Wiklund, en lång och avig skytt som senast representerat Hallby innan sin flytt till Anderstorp. Med Källström och Wiklund på ytternio finns anledning att förbereda sig för skyttefest, då både spelarna mer än gärna tar avslut.

Anderstorp gjorde ifjol under Preben Carlssons ledning en fin säsong och slutade på sjunde plats som nykomlingar. Målsättningen denna säsong är att behålla sin status som stabilt allsvenskt lag och i skrivande stund har man en kvalplats, men med häng på lagen strax ovan. Dessutom kommer man till spel med en stigande form, då man lyckats besegra Varberg och Kärra på bortaplan.

Hos oss finns stora förhoppningar om att publiken skall få se samma urladdning som matchen hemma mot Vinslöv. Serien är tight i toppen, och Skånela är nu på samma poäng som oss, dock med en match mer spelad. Seger mot Anderstorp skulle skapa spännande förutsättningar inför kommande omgång: Skånela – Amo i Märsta 13e november.

Men matchen mot Anderstorp skall spelas innan vi rikta blickarna mot Skånela!

 

Följ matchen på Solidsport, matchstart 19:00

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll