VästeråsIrsta borta

1 mars 2022 12:54

VästeråsIrsta borta
Är det äntligen dags för en av de tuffaste bortamatcherna i allsvenskan? Matchen mot VästeråsIrsta har flyttats ett antal gånger men är det nu äntligen dags, ja vi hoppas det iallafall. 
 

Bortamatchen mot VästeråsIrsta är en av de tuffaste i serien. Det är en lång resa upp till Västmanland och VästeråsIrsta är också ett välkänt starkt hemmalag. 

VästeråsIrsta har under säsongen släppt Anton Lindblom till GUIF, visserligen en lovande och talangfull spelare men det som har skett då är att lagets kanske absolut bästa spelare (en av seriens bästa) har fått ännu större utrymme det vill säga Marcus Pedersen. Det är ett flertal klubbar både från den högsta serien men även från utlandet som har varit efter Marcus Pedersen som har det mesta som en ledare önskar. 

Vi själva kommer från en tuff batalj senast i Kungälv där vi kunde ta två poäng mycket tack vare ett fantastiskt bortafölje. Glädjande i den matchen var att vi återigen började visa på lite fart i benen i vårt försvarsspel och på så sätt kunde vinna fler kamper. Även att vi kunde sprida ut målskyttet på flera spelare är nyttigt. Det kommer bli en tuff match mot VästeråsIrsta men vi är förberedda. 

/ Joakim Wensby
 

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll