Våra lagkaptener!

8 augusti 2023 13:07

Våra lagkaptener!
Vi har inför debuten i Handbollsligan utsett två lagkaptener, Minik Dahl Hoegh och Anders Forsell Schefvert, vilka kommer att dela ansvaret.
 

–Vi inom sportgruppen tror det är en bra lösning med ett delat kaptenskap särskilt som det säkert kommer att bli många tuffa och mentalt jobbiga matcher under säsongen, säger tränare Stockenberg. Minik och Anders har olika spetsegenskaper som vi vill dra nytta av när det gäller att leda laget på planen.

–Minik har en gedigen meritlista och en naturlig auktoritet och Anders är en verklig pådrivare, som för att vara en så ung spelare redan visat stora ledaregenskaper, fortsätter Stockenberg. –Vi är övertygade om att Minik och Anders kommer att komplettera varandra på ett utmärkt och för laget bästa sätt. Båda har varit i klubben i ett par år och visat att de har ett stort Amo-hjärta, avslutar han.
 

–Det ska bli kul och spännande och det är en stor ära för mig att bära kaptensbindeln tillsammans med Minik, säger Anders Forsell Schefvert apropå utnämningen. Jag hoppas kunna utvecklas och lära mig av Miniks ledarskap samtidigt som jag själv vill bidra med entusiasm och glädje inom laget. Jag ser mycket fram emot säsongen och tror verkligen att vi kan överraska många, tillägger han. 

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll