Vår skyttekung stannar!

23 april 2020 10:00

Vår skyttekung stannar!

Foto: Lena Gunnarsson, SMP

Nu börjar verkligen Amo HKs allsvenska lag säsongen 20/21 falla på plats. Föreningen är stolta och glada över att meddela att en av fjolårets absolut bästa spelare i serien, skyttekungen Mathias Mark Pedersen nu valt att förlänga sitt avtal.

Mathias kom till Amo HK inför säsongen 19/20 och presenterades då som en målskytt av rang, en ”press” han vägde upp genom att göra 184 mål på 25 matcher i Amo – tröjan och därmed bli en av seriens toppskyttar. En prestation som dessutom skall ses som än starkare då han match efter match levererade ett mycket stabilt försvarsspel i rollen främst som vänstertvå.

Mathias har under våren med all rätt varit uppvaktad av klubbar både utomlands och i Sverige på hög nivå. I samband med nya avtalet kommer Mathias, som under säsongen 19/20 bott i Kalmar, tillsammans med sin sambo flytta till Alstermo.

Med Mathias signatur vågar vi påstå att vår strävan efter en topplacering blir än mer realistisk. Ska bli mycket spännande att se hur Stockenberg väljer att jobba med rollfördelningar och spelsystem med offensiva krafter som Evon Mohlin, Mathias Mark Pedersen, Daniel Steen, Patrik Sandberg, Victor Grevstad, Philip Otterberg och Kasper Jansson – vilket i nuläget är de spelare som står under avtal på nio meter.

Någon pusselbit kvar finns att fylla, där hoppas vi återkomma inom kort!

Vi ser fram emot säsongen 20/21

 

/Elitgruppen Amo HK

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll