Välkommen Jesper Johansson!

1 november 2022 18:25

Välkommen Jesper Johansson!

Jesper Johansson klar för spel!

Efter att det stod klart att Evon Mohlins skada tyvärr håller honom borta för spel under säsongen så har vi letat efter ytterligare en vänster 9 spelare och kan nu presentera att Jesper Johansson ansluter från IFK Ystad. Jesper är en skyttestark spelare med ett bra försvarsspel i zon 3 som vi ser kommer vara ett mycket viktigt tillskott både under denna och kommande säsong då kontraktet är skrivet även över nästa år.

Jesper har de senaste säsongerna spelat i handbollsligan med IFK Ystad dit han gick från Tyresö HK. Säsongen 2020/2021 var han i den absoluta tätstriden i allsvenskans skytteliga med bland annat Mathias Mark Pedersen och Simon Källström. 

Jesper är förutom en bra skytt också en mycket stabil försvarsspelare vilket vi ser kommer både bredda och öka konkurrensen i truppen. Han gör första träningen med laget nu på torsdag och kommer att vara med i matchtruppen redan till helgen.

Under den senaste veckan har vi också valt att låna ut Erik Karelius till Handbollsligaklubben Önnereds HK där han ersätter avstängda Christoffer Brännberger. Erik gjorde en mycket fin match i premiären mot IFK Kristianstad och gjorde bland annat 4 mål. 

/Elitgruppen 

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll