Välkommen Evon Mohlin!

6 april 2020 19:05

Välkommen Evon Mohlin!

En av landets mest spännande spelare väljer att fortsätta sin utveckling i Amo HK. Evon, av många ansedd som framtida landslagsman på V9-positionen, har glädjande valt att tacka ja till spel hos oss kommande två säsongerna.

Evon har tillhört IFK Kristianstads Elittrupp senaste åren, och trots att han ännu ej hunnit fylla 20 år har han dagligen i flera säsonger spelat och tränat med oerhört bra omgivning med landslagsmän på flera positioner. Evon har under våren jobbat sig tillbaka efter olycklig axelskada från i höstas och har i samråd med IFK Kristianstad beslutat att en ny klubb är rätt beslut för hans fortsätta utveckling – och valet är alltså gjort; Amo HK.

Med sina nära två meter, skottstyrka och spelförståelse hoppas vi och tror att Evon kommer bli en stor tillgång i vårt allsvenska lag som siktar mot en topplacering. Att ännu en ung spelare med meriter från ungdomslandslag (vi har tidigare presenterat Erik Sääf med u-landskamper) väljer att se Amokabelhallen som sin hemmaarena visar att vi har något spännande på gång.

Evon flyttar till Alstermo i sommar och är fortsatt IFK Kristianstadspelare till sista juni och genomför första delen av sin försäsongsträning där.

Stort tack till våra samarbetspartners som gör denna signering möjlig

Ps…det kommer mer…

 

Elitgruppen

/Amo HK

 

 

(Intervju med Evon kommer inom kort)

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll