Välkommen Anton!

29 juli 2022 13:56

Välkommen Anton!

Amo HK har anställt Anton Wretman som ansvarig för marknad samt affärsutveckling med start omgående. Visionen för föreningen är att vara en långsiktig handbollsligaförening och genom att nu komplettera vår marknadsgrupp med Anton så tar vi ytterligare steg i den riktningen. Vi riktar stort fokus mot affärsutveckling och marknadsfrågor för att driva och växla föreningen ytterligare framåt. Anton passar perfekt in i denna roll och vi ser rekryteringen av stort värde investerat över både kort och lång tid för en vidare hållbar förening.

Vi ser det av stort vikt att utveckla och integrera länkar mellan sponsorer, publik samt övriga inblandade på nya sätt där engagemang kommer vara ett av naven. 

Vem är Anton?

Jag är en kille på 24 år som älskar försäljning. Jag gillar starkt att ta mig ann nya utmaningar. Att få chansen i Amo HK är superstort för mig där jag ser en stor potential till att ta Amo till nya höjder även utanför planen. Jag är idag anställd på amo kraftkabel som säljare där jag stortrivs i tjänsten, och har tidigare utbildat mig inom B2B Sales & Marketing i Växjö. Jag bor i Kalmar med min sambo Anna, på fritiden spelar jag mycket padel och driver ett mindre företag med en kompis. 

Anton har sitt kontor hos vår huvudsponsor Amokabel och vill du och ditt företag komma i kontakt med honom så nås han på: marknad@amohandboll.com, eller 0733-710 600

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll