Urladdning mot Torslanda

25 oktober 2021 8:09

Urladdning mot Torslanda avslutade en hektisk vecka

Tredje matchen på sex dagar och från läktarhåll fanns det nog en oro över att den tuffa veckan kanske skulle spegla av sig på matchen. En trevande start framförallt offensivt där Torslanda genom Jademan på nio meter helt ostört tilläts skjuta utan att få en skråma, gör att det står 7 lika och matchen känns lite ”loj”. Närenborn vass framåt men det krävs mer energi för att man skall kunna rycka ifrån ett Torslanda med många rutinerade och duktiga spelare.

Men, plötsligt växlar vi upp. Hugo och Forsell får ordning på defensiven, Foppa stänger och halvlekens sista 20 minuter släpper vi bara in fyra mål.  Närenborn, Minik och Hugo har lekstuga offensivt och under vissa perioder så känns det faktiskt som enbart ett lag på banan. Paussiffror 11–19 där Torslanda reducerar precis på slutsignal.

Ska vi starta halvlek trevande, att vara ”nöjda” med en trygg ledning?

Nej- efter fem minuter tar Torslanda TimeOut. Stockens manskap har rivstartat och gjort sex raka mål och ledningen är uppe i 14 bollar. Mikkel Hansen gör fina insatser och Hugo fortsatt bra åt båda hållen.

Andra halvlek präglas sedan av en period då vi byter mycket folk, spelar 7-6, och matchen är ryckig vilket Torslanda nyttjar och pustar siffror något och ett tag är skillnaden ”bara” åtta bollar.

Vi avslutar sista delen av halvleken starkt och springer igen ifrån till en stor ledning och när pipan visslar har siffrorna stannat på 23-35 och en härlig busstur ner mot Alstermo avslutar en bra vecka för oss.

Hugo landar på tio mål tätt följd av Minik på 7, Närenborn 6.

Nu ser vi fram mot en lite lugnare vecka som avslutas med tuff match mot Vinslöv på hemmaplan.