Tyresö hemma på lördag

16 oktober 2020 13:05

Tyresö hemma på lördag

I morgon lördag hälsar vi Tyresö Handboll välkomna till Alstermo för match nummer sex i allsvenskan 20/21. Laget åker ner till de djupa skogarna med ett troligen fint självförtroende då man i senaste omgången kammade hem säsongens första tvåpoängare efter en utklassningsseger mot Västerås. Före denna segern har man förlorat med fåtal bollar mot seriens hittills två fullpoängare Torslanda och Hammarby och det är ingen skräll om Tyresö ju längre serien går kommer att klättra i tabellen om man fortsätter på inslagen väg.
Men vi hoppas och tror att man lämnar amokabelhallen utan poäng…

..eftersom vi också har en fin form med ytterligare en vinst i bagaget (i Stockholm!). Efter fem matcher har vi tappat en pinne, Lindesberg borta, och är i skrivande stund ett av fyra lag som tappat max en poäng hittills. Tätt följda av Vinslöv och Anderstorp som möts i helgen. Seriens etta och två möts också då Hammarby tar emot Torslanda på lördag. En spännande helg att se fram emot.

I Tyresö skall nämnas att deras starka skytt på V9, Jesper Johansson, gjorde 15(!) mål senast mot Västerås och dessutom ser vi fram emot att hälsa Joel Wallgren, med många säsonger i Amo-tröjan på sitt CV, varmt välkommen tillbaka till AmoKabel-hallen!

I Tyresö är Max Ahlstrand och Alexander Holm sevärda spelare som kan ställa till problem för stillastående försvarsspelare.

Vi påminner om att det fortsatt är 50 personer på läktaren som maxgräns (FULLBOKAT), men att man som supporter kan stötta klubben och se matchen online via vår SolidSport-kanal:

https://solidsport.com/amo-hk?locale=sv

 

Vi vill även påminna om att du kan köpa din Halva Potten-biljett genom att swisha 20kr till 123 210 26 48, märk din betalning med Halva Potten.
Vill du ha två lotter swishar du 40kr osv.

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll