Tuff bortamatch mot Skånela väntar

3 november 2022 13:00

Tuff bortamatch mot Skånela väntar
På lördag reser Amo till Märsta för match mot gamla antagonisten Skånela. Amo har av tradition haft svårt i Skånelas hemmahall Vikingahallen. Förra säsongen kom dock ett trendbrott och Amo vann en övertygande seger med 34–25. 

Skånela ligger på tredje plats i tabellen efter att i går onsdag i en tät och spännande match spelat oavgjort borta mot Varberg, 28–28. Skånela blir en tuff match, säger tränare Stockenberg. –De är välorganiserade och taktiskt drivna i försvaret och man får inte mycket gratis mot dem. De har också ett lurigt och tekniskt anfallsspel som styrs av Simon Lindberg. Skyttet vilar mest på Anton Nilsson och Gustav Näslund men laget är högst kompetent över hela linan, fortsätter han.

–För vår del gäller det att steppa upp, menar han vidare. –Vi är fortfarande inte riktigt nöjda med vad vi åstadkommit anfallsmässigt. Samtidigt är det en rolig match där vi kan vi spela avslappnat. Sedan får vi se om det räcker till att få med två poäng hem till Småland, avslutar Stockenberg. Tilläggas ska att Amo:s nyförvärv från IFK Ystad, Jesper Johansson, kommer att finnas med i truppen.

Matchen börjar klockan 17.00 och kan som vanligt ses via Solidsport.

 

/ Roddy Nilsson

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll