Tack för allt Daniel Steen!

8 juni 2022 9:24

Tack för allt Daniel Steen!

Efter 12 säsonger i Alstermo IF och Amo HK tröjan väljer Daniel Steen att gå tillbaka till IFK Karlskrona. 
 
Daniel är en av de personer som betytt mest för den mycket fina utveckling handbollen har haft i Alstermo. Efter att han kom till klubben för första gången 2011 så har han, förutom en utflykt till Hästö under säsongen 2013/2014, varit klubben trogen och kan summera en karriär där han är klubbens främste målskytt med närmare 1200 mål och näst meste spelare efter Jonas Jonasson (241 matcher) med endaste ett fåtal matcher mindre. 
 
Steen har under många år personifierat handbollsandan i Alstermo. Han har haft ett uppoffrande spel där han alltid krigat till sista minuten för att klubben ska vinna matcherna och med fint spelsinne, målskytte och vinnarinstinkt har han lyft både lagkamrater och stämningen i amokabelhallen. 
 
I Handbollsallsvenskan har han länge varit en av de starkast lysande stjärnorna. Han har i flera år varit i toppskiktet av skytteligan och varit en spelare som satt profil på serien och är givetvis en mycket starkt bidragande orsak till att klubben är där den är idag. 
 
Amo HK är stolta över att vi klarat av att under så många år kunnat behålla Danne i hård konkurrens med många andra klubbar. Vi tackar för alla de fantastiska prestationer han gjort för klubben och sättet han förgyllt många söndagskvällar för publiken i amokabelhallen. 
 
Vi passar också på att önska Danne och IFK Karlskrona lycka till i Handbollsallsvenskan. Förutom Danne är vår mångåriga ordförande Bengt Weidfors klubbchef i IFK och bland annat så hittar vi i spelartruppen Victor Grevstad och Flamour Gerbesi som också har ett förflutet i Amo HK.

 

/Styrelse och Elitgruppen Amo HK
 

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll