Supporterföreningen Pegasus startas

15 augusti 2023 10:16

Supporterföreningen Pegasus startas

Amo handboll får en egen supporterförening med namnet Pegasus som är hämtat från den bevingade häst som kan ses i Amo handbolls klubbmärke.

-Vi kände att det var dags att styra upp stödet för laget litet mera, säger Nils Edin som tillsammans med sin bror Ture är initiativtagare till föreningen.
-När vi presenterade idén för Amo handbolls styrelse fick vi stark positiv respons vilket gav oss energi att jobba vidare, fortsätter Nils.
-Det finns en stark kärna av supportrar som vi tror kan bli en ännu större tillgång för laget med litet fastare organisation.
Vi kommer att vara fristående från föreningen Amo handboll men kommer givetvis att ha ett nära samarbete. Pegasus kommer att ta över ansvaret för supporterresorna till bortamatcher men även anordna tifon och andra läktararrangemang vid hemmamatcherna. Vi räknar med att vara i gång i god tid före seriestarten, avslutar Nils.

Pegasus första arrangemang kommer att bli supporterresan till Amo:s premiärmatch i Handbollsligan borta mot HF Karlskrona 15/9. Mer info kommer senare. 


Har du frågor i övrigt om supporterföreningen Pegasus eller vill engagera dig kontakta Nils Edin 072-588 8007

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll