Summering av säsongen

3 april 2019 15:49

Målsättningen infriades, vi klarade oss kvar utan kval! Vilket var ett steg i rätt riktning! Man ska inte glömma att året dessförinnan kvalade Amo sig kvar i Allsvenskan. Karl-Johan Lång ska särskilt berömmas för en väldigt bra försäsongträning och ett otroligt fint förarbete vid varje match och träningstillfälle!


Summering av säsongen

Fanbäraren Daniel Steen är redan klar för spel i amo 2019-2020

Inför denna säsongen tappade vi dessutom många rutinerade spelare. Joseph Davids, Joel Wallgren, Johan Persson och Simon Nordh som har många års erfarenhet av allsvensk handboll. Spelare som Jörgen Rooba bör också nämnas.

Till denna säsong fyllde vi på exempelvis från div1 med Örn Östenberg, Kasper Jansson. Jacob Nilsson och Eric Jönsjö från div2. Spelare som utvecklats och tagit stora steg framåt i karriären. tex Kasper Jansson som idag en av seriens bästa försvarsspelare. Han stoppar alla!

Årets 3 toppar. Vinst hemma mot Rimbo och Varberg, samt segern borta mot Aranäs var alla tre fantastiska prestationer.

 


Simon Falanius anslöt under säsongen från Ystad IF, gjorde en suverän insats i amo kläderna, nyttig i både försvar och anfall!

Nu blickar vi framåt.
Arbetet med laget början redan innan jul, vi ser mycket positivt på den kommande säsongen. Truppen kommer vara spikad betydligt tidigare än förgående år. Vilket ger laget och ledningen bättre förutsättningar. Under året har vi varit tillfreds med våra defensiva kvalitéer, till nästa säsong kommer vi skruva lite på detta, höja kompetensen framåt. Med en förhoppning att inte tappa för mycket i försvarsspelet. Alltid ett svårt och spännande vågspel.
Vi räknar med förstärka med 5-6 nyförvärv.

/Elitgruppen

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll