Stocken stannar!

22 april 2022 10:05

Stocken stannar!

Efter en kort period med besvikelse över kvalresultatet har vi nu återigen fullt fokus på kommande säsong, och jobbar med att skapa förutsättningar för att den skall bli än bättre.
 
Klubben har gjort sin bästa säsong någonsin med att vara en poäng ifrån serieseger och genom att gå till semifinal i Svenska Cupen, och även om det är med viss ”bitter” eftersmak finns det anledning att blicka bakåt med stolthet och att med en go känsla kliva in i säsongen 22/23. 
 
Som ett stort steg i detta kan vi nu meddela att Andreas Stockenberg väljer att fortsätta sitt engagemang i Amo Handbolls tröja. När vi skrev avtalet tidigare under säsongen var vi transparanta med klausulen som innebar att vardera part kunde bryta avtalet inför säsongen 2022/2023 om vi ej kvalificerade oss för handbollsligan – och vi har alltså nu landat i att vi ser ett fortsatt samarbete som positivt! Stockenberg har varit tydlig med att han drivs av engagemang, ”revanschlust”, viktiga pusselbitar i beslutet att fortsätta med samarbetet. 
 
Vi har stora delar av truppen på plats redan, som vanligt på elitnivå kan det ske förändringar och vi har fortsatt som ambition att kriga oss upp på en Ligaplats. Ett par nyheter, med nya spännande namn, kommer inom kort presenteras!

/ Elitgruppen

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll