Stocken fortsätter i Amo HK

26 februari 2020 11:39

Stocken fortsätter i Amo HK

Föreningen är glada och stolta över att kunna offentliggöra att Andreas Stockenberg fortsatt leder vårt elitlag minst en säsong till. Med all rätt har Andreas underskrift varit eftertraktad vilket gör det än mer roligt att han väljer att vara kvar hos oss i Alstermo. 

Stocken gör sin andra sejour i klubben och är oerhört uppskattad såväl inom föreningen som i samhället där man verkligen kan säga att hans tid som tränare i föreningen inneburit att begreppet ”sätta AMO på kartan” blir rimligt att använda!
Med höga krav, proffsighet och skicklighet har han lyft föreningen under sin tid hos oss – och vi ser fram emot fortsatt framgångsrikt samarbete.  

Under sin första tid i föreningen gick elitlaget från division ett till handbollsligakval, och i skrivande stund slåss man om en kvalplats mot Handbollsligan även i år. 

Föreningen har höga mål med vår verksamhet kommande säsonger och vi jobbar på flera håll för att både bredda och spetsa kvalitén på båda elitlaget och vår ungdomssida och vi är övertygade om att ett fortsatt framgångsrikt representationslag, för samhällets knappa 900 invånare, ger positiva ringar på vattnet.

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll