Stocken förlänger!

31 december 2020 10:00

Stocken förlänger!

Foto: Lena Gunnarsson SMP

Andreas Stockenberg skriver nytt avtal!

Med halva säsongen spelad har Elitgruppen nöjet att presentera nästa pusselbit med lagbygget inför säsongen 21/22. Stockenberg har satt bläcket på ett avtal som innebär att han blir kvar som tränare i Amo HK minst till sommaren 2022.

”Stocken” återvände till byn efter sin sejour i Sävehof som kröntes med ett SM-guld våren 2019. Han tog direkt laget till kvalspel mot Handbollsligan, men som snöpligt ställdes in som ett resultat av covid-19.  I skrivande stund är laget ånyo på en kvalplats uppåt och vi ser verkligen fram emot en spännande vår denna märkliga säsong och hoppas att vi fram mot vårkanten minst ska spela kval mot Handbollsligan.

Oavsett utgång denna säsong har föreningen nu säkrat upp en fin grund med kontinuitet på ledarsidan och spännande spetsförvärv i Niclas Närenborn och Simon Källström, dessutom är dialog inledd med såväl spelare i årets trupp vars avtal löper ut, samt med eventuella nya spännande namn. Vi har aldrig varit så väl rustade på lång sikt under ett juluppehåll som vi är nu.

Föreningen har medvind nu och flera spännande projekt har under årets diskuterats och delvis sjösatts. Nyligen har vi exempelvis annonserat en tjänst som affärs-/marknadsutvecklare, en spännande nyhet där syftet är att få in en person som vill hjälpa oss att få föreningen ta nästa kliv, läs mer om tjänsten HÄR

Parallellt med att föreningens organisation och styrelse blir allt starkare, en grund för vår sportsliga satsning på att inom snar framtid nå eliten, kommer vi göra en riktad insats på ungdomssidan – information om detta kommer längre fram under vårsäsongen.

Det är kul att vara aktiv i föreningen som sätter Alstermo än mer på kartan nu!

 

Styrelsen och Elitgruppen önskar medlemmar, fans och sponsorer ett Gott Nytt År och tackar för allt ert fina stöd under hösten 2020.

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll