Sista matchen innan juluppehållet!

20 december 2020 11:08

Sista matchen innan juluppehållet!

Efter en riktig holmgång i onsdags där Hammarby under hela matchen var i förarsätet, och ett antal gånger nog kände att ”nu är vinsten i hamn”, lyckades hemmalaget knipa en poäng på ett härligt sätt när Foppa räddade sjumeterskast efter slutsignal.

I en match mellan två mycket bra allsvenska lag stod som vanligt Mathias Mark Pedersen för mycket av den offensiva kraften i Amo och blev återigen bästa målskytt med tio mål. Erik Sääf får kliva ut på nio meter och visar även där mognad och spets i sitt spel. En moralhöjande poäng som tyvärr för med sig tråkiga nyheter, då Evon Mohlin tidigt i matchen får lämna planen med en befarad axelskada.

Nu stundar ny match följt av över två veckors spelledigt, innan laget beger sig till Anderstorp för vårsäsongens första kamp.

Först skall vi förhoppningsvis ta två poäng mot Rimbo HK, laget som år efter år levererar svåranalyserad och målfarlig handboll. Så sent som i förra omgången släppte man in 41 mål mot Anderstorp… men vann matchen då man gjorde 45 mål (!) – kanske den mest målrikaste matchen i herrallsvenskans historia?

Ken Tollbring, Endrit Abdullahi och Robin Devall är de spelare som allt som oftast ligger bakom lagets offensiva spel. Rimbo är det enda laget som vunnit mot Hammarby i årets serie, et faktum som bevisar att man har en mycket hög högstanivå.

I Amo HK hoppas vi att Mathias Mark Pedersen fortsatt tar ansvar, och att spelare som Steen och Sandberg tar ytterligare kliv nu i Evons frånvaro.

Som vanligt följer ni matchen via SolidSport på: https://solidsport.com/amo-hk/games/g/gsljbzrr

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll