Seriepremiär!

15 september 2022 13:00

Seriepremiär!

Nu på lördag är det dags för seriepremiär borta mot Rimbo HK Roslagen, ett lag som Amo under åren mött många gånger. Amo:s förberedelser för seriespelet har inte varit optimala med en del småskador i laget.– Nu är emellertid alla friska och redo, meddelar tränare Stockenberg. Vi har också medvetet valt att matcha laget litet lugnare än vanligt under försäsongen. Säsongen är lång och serien kommer säkerligen att bli jämn och det gäller att orka distansen ut, fortsätter han.

– Litet pirrigt är det som alltid innan första matchen och det ska bli skönt att komma i gång, tillägger han. Rimbo borta är alltid en tuff match och det är viktigt att vi inte låter oss stressas av deras ibland oortodoxa spel utan behåller lugnet och tålamodet. 

Rimbo har i många år burits av bröderna Jeff och Ken Tollbring och måltjuven Endrit Abdullahi. Kens medverkan i årets upplaga av Rimbo tycks dock osäker. En annan spelare att se upp med i Rimbo är unge skytten Martin Blomqvist.

Amo:s trupp innehåller flera nya spelare och matchen mot Rimbo blir litet speciell för nyförvärven på kanterna, Lynx Beverskog och Simon Axelsson, vilka båda tidigare spelat i Rimbo, Lynx så sent som förra säsongen. – De har kunnat ge oss några små tips som vi hoppas ha nytta av, avslutar Stockenberg.

Matchen börjar kl. 16:00 och sänds i Solid Sport.

 

/ Roddy Nilsson

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll