Säsongens första hemmamatch

1 september 2023 11:41

Säsongens första hemmamatch
Säsongens första hemmamatch när gruppspelet i Svenska cupen avslutas


På söndag spelar Amo sin första hemmamatch för säsongen när Svenska cupens gruppspel avslutas genom att Uppsala HK kommer på besök. Genom segern mot Skövde borta i onsdags har Amo skaffat sig ett bra utgångsläge för att gå vidare. Seger mot Uppsala innebär avancemang till åttondelsfinal, antingen som gruppetta eller grupptvåa.

Uppsala som spelar i division 1 norra är en ny bekantskap för Amo. –Vi har inte sett så mycket av dem ännu men vi kommer att vara förberedda till på söndag, säger Amo:s assisterade tränare Johan Sörensen.  Det gäller att inte underskatta dem – även om de förlorat båda sina tidigare kamper i gruppspelet har de varit med i matcherna ganska länge. Det är också viktigt att inte stressa om vi kommer i stort underläge i början eftersom Uppsala startar matchen med sex shoot-outstraffar, fortsätter han.  

–Vi vill fortsätta på samma positiva sätt som i segermatchen mot Skövde där mycket föll på plats som inte riktigt fungerat tidigare. Sist men inte minst ska det bli skönt att få spela hemma i Amo Kabelhallen igen. Vi hoppas och tror att det kommer att bli en boost för hela laget och att många kommer för att se ”nya” Amo i aktion, avslutar han.

 

Matchen i börjar kl. 16.15 och ni som inte kan vara på plats kan se den via Handboll Play.

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll