Returmöte i Stockholm mot AIK

15 december 2022 13:00

Returmöte i Stockholm mot AIK

I och med förra söndagens möte med AIK är halva Allsvenskan avverkad och Amo är ännu obesegrade. Facit hittills är tio vinster och tre oavgjorda matcher vilket innebär att Amo placerar sig i topp.

-Vi måste vara nöjda med poängskörden, säger tränare Stockenberg, men framför allt finns ännu mer att ta ut i anfallsspelet med så många skickliga spelare i laget. -Jag är mer nöjd med det kollektiva försvarsspelet där vi hittat tryggheten och spelarnas roller, fortsätter han.

Seriens andra halva inleds kommande söndag med att Amo återigen möter AIK, denna gång på bortaplan i Solnahallen i Stockholm. Förra helgens möte slutade som bekant med klar seger för Amo. -Även om vi vann stort senast är det en ny match med nya förutsättningar på söndag, understryker Stockenberg. -Vi kan förvänta sig en betydligt tuffare match i Stockholm.

-Vi ser naturligtvis alltid till hur motståndarna agerar, men vi måste i första hand koncentrera oss på vårt eget spel, säger han vidare. –Som i alla bortamatcher är försvarsspelet speciellt viktigt. Rent generellt gäller det att hålla skärpan uppe matchen igenom och inte snegla för mycket på tabellen eller kommande matcher. -Hittills har vi lyckats bra med det men det finns alltid mer att jobba på, avslutar han.

Matchen startar klockan 16:00 och kan som vanligt se vid Handboll Play.
 

/ Roddy Nilsson

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll