Publikfest att vänta i Amokabelhallen när Hammarby kommer på besök

28 december 2023 11:24

Publikfest att vänta i Amokabelhallen när Hammarby kommer på besök

I morgon fredag är det dags för Handbollsligans sista omgång innan serien gör uppehåll för EM. För Amo:s del innebär det match på hemmaplan mot topplaget Hammarby inför en i princip utsåld Amokabelhall dit också en högröstad Hammarbyklack väntas. Lagen möttes i Stockholm för bara en dryg vecka sedan i en match som slutade oavgjort, 31–31, efter att Amo gjort en fin insats och hämtat upp ett underläge på fyra mål i slutfasen.

Amo kommer till matchen med två viktiga poäng från Annandagens bortamöte med Eskilstuna GUIF medan Hammarby för sin del samtidigt besegrade Karlskrona på hemmaplan med klara siffror. Amo har gjort flera bra insatser på sistone vilket borgar för en spännande och oviss match. Enda orosmomentet i hemmalaget är att ett par av niometersspelarna dras med skavanker och är något osäkra till spel. Glädjande är däremot att Minik Dahl Hoegh under de senaste matcherna visat att formen är på uppåtgående.

Hammarby ligger på tredje plats i tabellen och är ett rutinerat och samspelt lag. Här finns tidigare utlandsproffs som Martin Dolk, Henrik Olsson och Alexander Morsten i laguppställningen. Andra spelare att hålla ögonen på är Edwin Aspenbäck och Viktor Ahlstrand. Laget leds av en av landets mest spännande tränare, Patrik Fahlgren.

Matchstart är kl. 18.00. Ni som inte kan vara på plats kan som vanligt se matchen via Handbollsligan Live.

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll