Positiva tongångar vid årsmötet

16 juni 2023 13:52

Positiva tongångar vid årsmötet

Vid Amo handbolls årsmöte torsdagen 15/6 summerades säsongen 2022–23 samtidigt som verksamhetsplanen för kommande säsong presenterades. Seriesegern i Allsvenskan och uppflyttningen till Handbollsligan innebär en rad utmaningar för föreningen såväl sportsligt som organisatoriskt och ekonomiskt. Dessutom kommer Amokabelhallen att förbättras och delvis byggas om för att möta Handbollsligans krav. 

Vid årsmötet skedde två förändringar i föreningens styrelse när ordföranden Filip Jidne och sekreteraren Hanna Karlsson lämnade sina uppdrag. Till ny ordförande valdes Henrik Blad och till sekreterare valdes Anton Wretman.

–Det är klart att uppflyttningen till Handbollsligan ställer delvis nya och större krav på oss alla i föreningens ledning, säger Henrik. Vi måste bli mer attraktiva för potentiella sponsorer och affärspartners i regionen samtidigt som vi ska fortsätta att vara Alstermos lag. Vi måste också förbättra arrangemangen kring matcherna och vidga vårt publikupptagningsområde på båda sidor länsgränsen, fortsätter han. I detta ingår också att vi måste få flera människor att engagera sig i föreningens arbete. Så vi har ett tufft arbete framför oss både på och utanför planen men också otroligt inspirerande och roligt, avslutar han.

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll