Philip Kjellander är tillbaka i Amo Handboll

19 april 2019 21:03

Alstermo kan idag glädjas åt att Philip Kjellander är klar för sin tolfte (12!) säsong, en fanbärare och profil för amo handboll snörar återigen på sig skorna.


Philip Kjellander är tillbaka i Amo Handboll

Philip är spelare som har en hög lägsta nivå, som oftast inblandad när matcher ska avgöras. Han är en publikfavorit och en hemmason som gör det blir mycket folk på läktaren. Undan eller kull är väll ett utryck som passar ganska bra. Komiskt också att samtliga nyförvärv hitintills heter Philip säger en glad Jonathan Axelsson.

”För mig var det ingen tvekan, när snacket drog igång om att Stockenberg var på väg tillbaka. Då drog jag igång träningen direkt. Jag har ett mål, att vara med och hjälpa amo upp i högstaligan. Klubben är på gång, vi har en ledarstab som är beredd att göra allt för att vinna. Vi kommer bli jobbiga att möta, precis så som det ska vara” säger Kjellander!

Kul att Fille väljer att ta upp karriären igen. Slutade alltför tidigt och gjorde nog sin bästa säsong och utvecklades mycket under mitt sista år. En kille som alltid ger allt har amo hjärtat och alltid gör sitt yttersta för att laget ska lyckas! Tränare Andreas Stockeberg

Kultspelaren Kjellander gör ny storsatsning -Barometern


Tre frågor till #5 Philip Kjellander.

I sista match 2017 gjorde du sju mål i kvalmatchen mot Hammarby, har du förmåga att komma tillbaka till den kapaciteten? Jag har gjort elva säsonger innan, jag vet precis vad som krävs för att lyckas på denna nivå. Kroppen har hitintills svarat bra på träningen.

Vad kan du vara med och bidra med?
Alstermoandan, vi mot alla. Sen givetvis hoppas jag kunna bidra med en hel del mål och som vanligt, ett rejält och fysiskt försvarsspel.

Något mer du vill framföra till publiken?
Lundberg är med, Stocken är med! Jag hoppas att Jimmy Blad också är med nästa år!
 

 

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll