Patrik Sandberg har signerat nytt avtal!

7 april 2021 8:26

Patrik Sandberg har signerat nytt avtal!

Snart har det gått en vecka sedan säsongen 20/21 tog slut, efter ännu en förlust mot RIK som visade sig vara ett nummer för stort för oss igen. Med frånvaro stora delar av säsongen på spelare som Daniel Steen, Evon Mohlin, Patrik Sandberg – har ledarstaben fått laborera och testa nytt. Vi har under säsong välkomnat unge Theo Claesson från Sävehofs utvecklingslag som tidigt fick ta stort ansvar vilket han gjorde med bravur. Vi lånade in Oliver Löfwenius från Hallby som under en period på 3-4 matcher direkt fick kastas in i matchspel, och kort därpå välkomnades Simon Källström från Kärra tidigare ”än väntat” – där han helgpendlat med familjen mellan Alstermo och Kärra.

Ett pusslande av förutsättningar där laget gång på gång visat stor moral, och givetvis behöver vi ännu en gång nämna vår fanbärare Mathias Mark Pedersen som dragit stort lass hela säsongen såväl offensivt som defensivt.

Föreningens starkaste säsong genom tiderna (38 inspelade poäng) har nyligen avslutats och trots förlusten i kvalserien mot RIK skall spelare och ledare, nu med lite distans till kvalserien, se tillbaka på en säsong med stor stolthet och med positiva vibbar inför kommande!

Nästa nyhet som rör nästa säsongs trupp är:

Patrik Sandberg klar för ännu en säsong i Amo!

Patrik som inför säsongen av tränare Stockenberg nämndes som den spelare som med fortsatt samma utveckling som vårsäsongen -20 hade alla möjligheter att ta stora kliv denna säsong. Med bra blick och speed, tillsammans med vinnarskalle och viljan att hela tiden utvecklas, har han egenskaper som alla tränare och lag önskar.

Säsongen 20/21 fick Patrik ofrivilligt spendera stort antal matcher vid sidan pga Covid19-symptom som omöjliggjorde närvaro på träning. Sen vårsäsong fick han äntligen äntra planen igen och visade direkt att han blev en tillgång trots frånvaro av fysisk träning och bollkontakt på månader. Vi ser fram emot att följa en taggad och fysisk stark Patrik kommande säsong.

 

Elitgruppen kommer inom kort presentera ytterligare nyheter som rör truppbygget. Nyförvärv släpps i veckan som kommer… Håll utkik på sociala medier och hemsidan.

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll