Organisationsnyheter

22 april 2020 8:29

Organisationsnyheter

Amo HK förstärker till nästa år organisationen runt laget och har i det arbetet utformat ett samarbete med High Performance Center som drivs av Agne Bergvall.
Företaget är specialiserat på idrottsträning och har lång erfarenhet av träning av både individuella idrottare och lagidrottare på absolut toppnivå. Bland de aktiva som tränats är Carolina Klüft, Susanna och Jenny Kallur och inom handboll har de tränat bland annat AG Köpenhamn och HK Drott när de var danska respektive svenska mästare. Vidare har det haft uppdrag för svenska damlandslaget i handboll – och klubbar på elitnivå i hockey (Växjö Lakers) och fotboll (Mjällby IF).

Att lyfta spelarna till nästa nivå fysmässigt ser vi som en viktig del för att vidareutveckla Amo HK till en handbollsligaförening och därmed vara ett starkt alternativ för både väletablerade spelare och spelare som ska ta nästa steg i sin utveckling. Agne Bergvall och hans kollega Tobias Nömgård har i veckan haft sitt första pass med laget, och kommer ansvara för stora delar av försäsongen men kommer även löpande under tävlingssäsong närvara vid, och ansvara för, träning och planering.

För mer information om High Performance Center, besök hemsidan hpcsweden.com

 

/ Amo HK

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll