Onsdagsmatch mot Tyresö

21 februari 2023 12:30

Onsdagsmatch mot Tyresö

Redan i morgon onsdag 22/2 är det dags för Amo att gå elden igen, denna gång mot Tyresö på bortaplan i en uppskjuten match som skulle spelats i januari. Tyresö har haft det tungt den senaste tiden och ligger för närvarande på elfte plats och förlorade senast streckmötet mot Torslanda med uddamålet. Laget får för den skull inte underskattas. Här finns flera duktiga spelare som Lukas Rylander, Sebastian Fagerdahl, Martin Brandt och Alexander Holm.

Amo vann hemmamötet i höstas med klara 31–23 efter att Anders Christiansen gjort sju mål och där Amo var klart starkare i slutet. –Det blir säkert tuffare nu, säger lagcoach Tomas Lundberg. Tyresö är bollskickliga och har ett lurigt halvdistansspel och avslutar från många olika positioner. -Men vi är laddade och jag tycker att vi under de senaste två matcherna har fått betalt för den hårda träning vi körde under VM-uppehållet, fortsätter Tomas.

 -Det gäller för oss att hålla fokus och fortsätta den positiva trend vi är inne i, tillägger tränare Stockenberg. -En onsdagsmatch i Stockholm efter en lång bussresa är aldrig en lätt uppgift. -Men alla vet vad det handlar om och vad som finns i potten, avslutar han.

 

Matchen börjar kl. 19.00 och kan ses via Handboll Play.

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll