Oliver Olsson fortsätter sin satsning i Amo HK

11 april 2020 10:00

Oliver Olsson fortsätter sin satsning i Amo HK

Ny rolig nyhet från elitgruppen kan presenteras, denna gång i form av en ny förlängning, nu med en av lagets främsta målskyttar – vänstersexan Oliver Olsson.

Oliver kom inför denna säsongen ”tillbaka” till Amo HK efter ett par säsonger i Handbollsligan, och visade direkt att han är en målskytt av rang. Exempelvis gjorde han 48 (!) mål på fyra matcher under en period i höstas. Totalt slutade målskörden på imponerande 168 mål och en topp5-placering i allsvenska skytteligan.

Nu får vi ta del av Oliver målfarlighet minst en säsong till och det skall bli spännande att se kontringsspelet, där vår nye målvakt Jesper Forsberg har som en av sina absoluta styrkor i att snabbt få iväg förstafaskontringar efter räddning..

Med Olivers signatur är ytterligare en pusselbit på plats i årets lagbygge och elitgruppen känner sig trygg i att den trupp som kliver in i Amokabelhallen säsongen 20/21 kommer vara slagkraftig. Vi är fortsatt endast i början av april men redan är en stark stomme på plats.

Vi flaggar även för att det kommer mer nyheter inom kort gällande lagbygget.

 

/Elitgruppen

 

Ps. Ni har väl inte missat möjligheten att köpa biljetter till kvalmatcherna mot Önnered som inte blev av, genom vår kampanj ”Slutsåld Kvalläktare” där du kan bidra genom att antingen swisha eller göra en överföring till föreningens bankgiro – och därmed vara med och tävla om säsongskort 20/21. 50kr per biljett och både privatpersoner och företag är varmt välkomna med bidrag!

Swish: 123 64 079 02

Bankgiro: 463-4424

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll