Ny hemmamatch på torsdag

25 september 2023 9:37

Ny hemmamatch på torsdag

Redan nu på torsdag 28/9 är det dags för Amo:s nästa hemmamatch. Denna gång står HK Aranäs från Kungsbacka för motståndet. Aranäs är ett lag Amo stött på ett antal gånger i Allsvenskan och det har oftast varit tuffa och jämna kamper. Aranäs besegrade också Amo i kvalspelet till Handbollsligan säsongen 2021–22.

Inför torsdagens match är förutsättningarna att Amo fått bästa tänkbara start med vinster mot HF Karlskrona och Önnered medan Aranäs förlorat sina två första matcher, först knappt på hemmaplan mot GUIF och sedan klart på bortaplan mot svenska mästarna IFK Kristianstad.

–Vi får räkna med ett revanschsuget Aranäs. Det är ett hårt arbetande lag med hög moral som aldrig ger upp och vi måste helt klart vara på tårna, säger tränare Stockenberg i en kommentar. –Det är tätt matchande nu och det gäller att vi samlar ihop oss efter urladdningen i lördags och koncentrerar oss på torsdagsmatchen. Som lag är Aranäs en blandning av rutinerade spelare, varav några från våra nordiska grannländer, och yngre spelare fostrade i klubbens fina ungdomsverksamhet. –Det blir säkert en spännande och jämn match och det är viktigt att vi får vår publik med oss, avslutar Stocken.

 

Matchen börjar kl. 19.00 och ni köper biljett HÄR! för er som inte kan vara på plats finns möjlighet att se den via Handbollsligan Live.

Stötta Amo HK i 50/50 lotteriet. Köp din halva potten-lotter online via denna länken

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll