Mot Västerås!

10 januari 2021 9:16

Mot Västerås!

Med en starkt seger mot Anderstorp i bagaget beger vi oss till Västerås för ny match mot en av seriens nykomlingar. 

Västerås vann div 1 norra i våras i stor stil och har verkligen visat att man är i allsvenskan för att nu etablera sig på allvar (efter ett par jojo-år), med en trupp bestående av elitrutin och spännande talanger. Framförallt har man haft en stomme av spelare som varit med ett par säsonger och i skrivande stund är man absolut med och fightas om en kvalplats mot Handbollsligan. Imponerande - och en fingervisning om att det blir en tuff match för oss. 

I matchen mot Anderstorp spelar vi en mycket fin handboll i första halvlek. Starkt rörligt försvar, bra målvaktsspel och tryck i första och andrafasen. Detta ”trots” frånvaro av tre ordinarie niometare där Erik Sääf igen fick ta stort ansvar på högernio. Pedersen blir trots en punktmarkering nästan halva matchen återigen vår bästa målskytt och visar i match efter match att han har en mycket hög nivå i sitt spel. 

Också kul att se Oliver Löfwenius första match i Amo-tröjan där han direkt visade att han blir en stark ersättare för Evon Mohlin kommande veckorna. Sex mål från hans bössa mot Anderstorp. 

Som vanligt: se matchen via vår solidsport -kanal på https://solidsport.com/amo-hk/games/g/b0lmvfep

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll