Mot Boden för viktig bortamatch.

6 mars 2020 11:09

Mot Boden för viktig bortamatch.

Idag sätter sig laget på tåget för en resa mot norr, till Boden, lite drygt 130 mil enkel resa.

Väl på plats skall en ny match spelas mot en nykomling som haft en tuff säsong i årets serie och har endast vunnit två matcher av 23 spelade – men där man vid flera tillfällen hållit jämna steg mot lag även i toppen av tabellen. Exempelvis leder man mot Skånela med knappa tio minuter kvar för ett fåtal omgångar sedan (knapp förlust till slut), och en av de två vinsterna togs mot Rimbo borta nu under vårsäsongen. 

Med detta i åtanke och det faktum att Amo med största sannolikhet ”måste” vinna för att fortsatt ha kvar den åtråvärda kvalplatsen till Handbollsligan så finns anledning att givetvis ta våra motståndare på största allvar. Kungälv ”skrällde” igår mot HK Aranäs vilket innebär att det nu är fyra lag inom tre poäng kring strecket… Där Amo på papper har tuffast avslutning mot seriens tvåa och etta i Hammarby och Aranäs som nu fortsatt båda har möjlighet att vinna serien…

Laget åker upp till Boden för att plocka med sig två poäng. Ett avbräck finns i Mathias Mark Pedersen som efter två röda kort nu är avstängd. En fin chans för andra spelare att kliva fram.

Följ matchen på solidsport eller via liverapporteringen från SHF

Tabell 6/3-20:

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll