Misstag i slutsekunden kostade segern

27 februari 2020 10:51

Misstag i slutsekunden kostade segern

foto: Lars-Goran Rydqvist

Amo HK hade bollen och ledde med 18-17 med endast tio sekunder var kvar av matchen. Tyvärr så klarade inte Amo av att hålla ihop sista sekunderna. Slutresultatet blev 18-18. 

 

Stockenberg var rasande efter slutsignalen.

– Vi har spelare som inte är tillräcklig skickliga och rutinerade i de här lägena. Det får inte ske, säger Stockenberg.

Daniel Steen hade bollen med tio sekunder kvar. Han började studsa upp den mot halva plan och fick direkt uppvaktning av två Karlskronaspelare. Han gav den till Patrik Sandberg som kastade den rakt i händerna på gästernas Erik Borgenhäll. En passning senare var Mathias Mark Pedersen tvungen att vräka omkull Carl Ekberg.

Karlskrona får straff och lagkaptenen Viktor Ahlstrand i HIF Karlskrona gjorde inget misstag. Karlskrona kvitterar och slutresultatet blir 18-18.

– Kastar vi inte bort bollen där så vinner vi den här matchen. Den är klar, det är klart. I division 3 kan jag köpa det, men inte på den här nivån. Vi har ju vunnit den här matchen med 18–17, bockat av den, säger Stockenberg.

– Detta kan kosta oss en kvalplats, tyvärr. Vi är med i racet och hade vi vunnit idag hade vi blivit svåra att tas med. Men Karlskrona kommer troligtvis att gå rent resten av sina matcher och vi vinner inte mot Aranäs borta. Det är skillnaden, vi hade haft råd att förlora en match om vi vunnit idag, säger Andreas Stockenberg.

 

 

text delvis saxad från barometern.se

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll