Minik skriver nytt avtal!

19 november 2021 6:00

Minik skriver nytt avtal!

Elitgruppen jobbar med att forma förutsättningar för kommande säsonger och kan idag presentera en oerhört rolig nyhet. Minik Dahl Hoegh har valt att skriva under ett avtal som innebär att han är Amo HK-spelare minst t.o.m. våren 2023!  

Minik Dahl Hoegh har med sin mångåriga erfarenhet som proffs och landslagsman präglat varje träning och moment vilket höjer kvalitén på alla fronter. Med hög kravbild på sin omgivning och professionalitet rakt igenom är han en fanbärare för våra unga spelare. Med sitt skytte har han ju längre säsongen gått visat varför han tidigare varit i skytteligatopp i Danska högstaligan. Så sent som i onsdags gjorde han 12 mål mot fjolårets SM-finalist IFK Skövde.  

Vi har nu signerat våra ytternior Minik Dahl Hoegh och Niclas Närenborn som alltså fortsätter minst en säsong till. Båda är i skrivande stund i toppen av allsvenska skytteligan och om assiststatistik funnits tillgänglig hade Niclas Närenborn med all säkerhet varit i topp där med. Vi ser fram mot att fortsatt ta del av deras fina spel i Amo HK-färger


Hej Minik!

Du har signerat ett nytt avtal med Amo HK över säsongen 22/23, vilket innebär att vi kommer få se dig i Amo-tröjan minst 2 säsonger totalt. Hur är dina tankar kring detta? 

Jag förlängde gärna mitt avtal med Amo HK då jag upplever att allt har fungerat bra. Både på och utanför planen. Föreningens upplägg är professionellt och visionen är tydlig!

 

Hur upplever du dina tid hittills i föreningen och samhället? 

Jag har hittills upplevt Alstermo riktigt positivt. Jag älskar byn och naturen. Jag trivs riktigt bra med mina lagkamrater, ledarstaben och personerna i hela föreningen.

 

Vad är anledningarna till att Amo HK idag leder allsvenskan? 

Jag tänker att det är en bra kombination av rutin och stark/duktig ungdomlig trupp, samt en bra tränare som inneburit framgång i resultaten hittills.

 

Vad vill du hälsa publik och fans inför kommande matcher? 

Jag ser väldigt mycket fram emot den närmaste framtiden med fina matcher och vill hälsa till vår kära publik att vi är otroligt glada över att få spela för dem, och att det är otroligt häftigt när de kommer till hallen!

 

Stort lycka till och vi ser fram mot att se dig i Amo HK-tröjan minst till våren 2023!

/Elitgruppen Amo HK

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll