Matchen mot Skånela tidigarelagd

31 januari 2021 10:04

Matchen mot Skånela tidigarelagd

Idag välkomnar vi Skånela till Alstermo för en ny viktig match i kampen om kvalplats mot handbollsligan. Lagen har i samråd enats om att tidigarelägga matchen till 15:45 och därmed möjliggöra att VM-finalen kan ses!

Vi kommer till spel efter en tung förlust mot Torslanda förra omgången, i en match där vi enligt resultattavlan hade full kontroll fram till cirka tio minuter kvar av matchen då Torslanda mål efter mål knappade in ett stort underläge, och slutligen lyckas med att vända på matchen och knipa två poäng. En mycket tung förlust för oss och tabelläget blir allt mer ett riktigt getingbo nu i toppen. HIF Karlskrona har fem raka segrar, och tätt bakom Amo är nu såväl Skånela som Västerås ”på jakt”.

Simon Källström gör debut.

Som nämnt under veckan har vi värvat Simon för spel resten av våren och han gör nu debut efter ett antal träningar med oss under veckan. Simon (som dessutom har spelat i Skånela) hoppas vi bidrar med tungt skytte och inställning. Välkommen Simon och stort lycka till!

I Skånela ser vi upp med duktiga spelfördelaren Simon Lindberg och distansskytten Ola Pewik, på v6 seriens kanske snabbaste spelare i Robert Ladan.

Vinst mot Skånela innebär att vi gör ett lite, litet ”ryck”! Fortsatt är matcherna publikfria, se matchen återigen via vår Solidsport-kanal och stötta samtidigt föreningen här:

https://solidsport.com/amo-hk/games/g/7dasudwt

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll