Match mot Torslanda

1 december 2020 13:49

Match mot Torslanda

Imorgon onsdag spelas det match igen i Amokabelhallen. Vi välkomnar då Torslanda, laget som av många tippades få stora svårigheter att hålla sig kvar i serien, men som verkligen motbevisat tvivlarna genom att rada upp vinster och stabilt spel. Laget spikade truppen först långt in på sensommaren och det är en styrka av lagets (också nya) tränare Tomas Bredenfeldt att på kort tid sy ihop ett starkt kollektiv.

Herrallsvenskan har under en period varit helt pausad pga de nya säkerhetsrutinerna som nu kommer införas, som innebär att samtliga spelare och ledare skall dag innan match Corona-testas. Amo är ju ett av lagen som sedan tidigare varit drabbat av flera bekräftade fall men vi hoppas och tror att vi nu är friska och redo för match i hela truppen igen.

 Torslanda ligger i en något hackig tabell (en del lag har spelat två matcher fler än andra) på femte plats, en match mindre spelad och en poäng mindre än HIF Karlskrona som är tvåa – toppen av tabellen har alltså blivit oerhört jämn efter senaste två omgångarna och de inställda matcherna.

I Torslanda ser vi upp med duktiga kantspelarna Joseph Helgesson och Hampus Dahlqvist, på m6 en av seriens främste i Hugo Stuivers på lån från ligalaget IFK Skövde.

I Amo hoppas vi kunna hitta tillbaka till den fina form vi hade innan matchen mot Skånela borta. Vi går in i en intensiv och rolig period med först match mot Torslanda, följt av dubbelmöte mot topplaget Kungälv, för att sedan välkomna serieettan Hammarby IF. En period som absolut kommer påverka förutsättningarna inför vårsäsongens strävan efter en topplacering.

Ingen publik.

Med samhällslägets ändrade förutsättningar innebär det ledsamt nog att vi inte kommer välkomna vår härliga publik, men vi hoppas och tror att alla som kan stöttar oss genom att följa matchen på Solidsport https://solidsport.com/amo-hk/games/g/nnlvjeo2

Du kan också välja att köpa Halva Potten som vanligt, genom att swisha 20 kr till 123 210 26 48 och skriv ”HALVA POTTEN” som meddelande. Vill du köpa mer än en lott går det givetvis bra. T.ex om du swishar 60 kr får du tre lotter.

Övrigt:

Elitgruppen och styrelsen jobbar på med att stärka såväl elittruppen som verksamheten i stort. Vi kommer inom kort presentera positiva nyheter!

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll