Match mot Kärra ikväll!

5 mars 2021 13:42

Match mot Kärra ikväll!

Kl 19:00 spelas ikväll den tredje matchen på sex dagar då vi välkomnar Kärra till Alstermo.

Vi kommer till spel med en härlig seger i ryggsäcken då vi i tisdags lämnade Vinslöv med två trygga poäng, i en match som spelmässigt var jämn i knappa 20 min, sen visade vi att vi hade en växel till (även om det blev onödigt jämnt halvvägs in i andra halvlek, innan vi ryckte igen). Mathias Mark Pedersen tog på nytt stort ansvar och var tillsammans med ”Foppa” i mål planens bästa spelare. Tyvärr skadade sig en av Vinslövs bästa spelare, Björn Lidén, då hälsenan gick av vid en tillsynes helt ofarlig situation. Vi önskar Björn en snabb och smidig rehab.

KVALSPEL står på spel. Båda lagen har en stor anledning att extra tända till ikväll. För Kärras del gäller vid seger även teoretiskt fortsatt allsvensk biljett säsongen 21/22 (även om det skall MYCKET till att samtliga lag under skall gå om), då det negativa kvalet är struket. För oss ligger ett säkrat kvalspel mot Handbollsligan i potten i kvällens match – förutsättningar som gör kampen väldigt spännande på förhand. 

I Kärra håller vi ett öga på duktige v6 Isak Boström och distansskytten Tobias Jademan. I senaste omgångarna har långtidsskadade Joel Järlfors på nio meter gjort comeback, en spelare som i full form vanligtvis högst troligen legat i toppen av en allsvensk skytteliga. I mål har rutinerade Macka Erixon gjort comeback.

I skrivande stund är det fortsatt oklart vilka lag i Handbollsligan som blir motståndarna för allsvenska lagen placering 2-4 (handbollsligans sista omgång spelas imorgon lördag), och innan allt är klart till 100% väljer vi att avvakta lite med att skriva mer om kvalspelets upplägg.

Matchen ikväll följer ni på vår SolidSportkanal: https://solidsport.com/amo-hk/games/g/5gracsb

Du kan också välja att köpa Halva Potten som vanligt, genom att swisha 20 kr till 123 210 26 48 och skriv ”HALVA POTTEN” som meddelande. Vill du köpa mer än en lott går det givetvis bra. T.ex om du swishar 60 kr får du tre lotter.

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll