Match igen!

12 november 2021 11:09

Match igen!

Efter en på förhand otippad poängmiss i Anderstorp får vi snabbt en möjlighet att igen plocka två nya poäng, då det imorgon är dags för en riktigt spännande match. Vi åker till Märsta för match mot Skånela, som precis som oss ännu ej förlorat i årets allsvenska säsong. En poäng skiljer oss åt vilket innebär att det givetvis är två starka lag som möts. 

Vi har haft ett par dagar på oss att slipa på detaljer som inte satt på plats i matchen mot Anderstorp, där hemmalaget krigade till sig en välförtjänt poäng i en match som nog ingen kommer minnas som välspelad. Simon Källström fick sista ordet då han från distans kvitterade i matchens absoluta slutskede. 

I Skånela finns mycket kvalité och rutin med Åkerman och Nilsson som två starka hot på ytternio, snabba Ladan på vänstersex och spelfördelare Lindberg/Lindén som är både målgörare och duktiga på att sätta medspelare i bra lägen. På läktaren lär vi få höra hundratals enögda Skånela-fans. Kul!

Vi har genom åren haft svårt att plocka poäng uppe i Märsta. Dags att vända ”trenden” och faktiskt ge oss själva möjligheten att göra ett mindre ”ryck” från Skånela i tabelltoppen. 

 

Matchen startar 15:00 och sänds på Solidsport! 

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll