Lynx Beverskog är klar för ännu en säsong i Amotröjan

21 januari 2024 12:00

Lynx Beverskog är klar för ännu en säsong i Amotröjan

Vi meddelar nu ännu en förlängning över nästkommande säsong i form av vänstersexan Lynx Beverskog. Lynx kom till Amo från Rimbo HK inför säsongen 2022–23 och svarade under denna för 32 mål. Den här säsongen har det hittills blivit 18 mål.

Hej Lynx! Varför blir det ännu en säsong i Amo?
Vi har en stor potential i laget och en fin sammanhållning. Sedan känns det som en nytändning när Brian har kommit in och tagit över rodret.

Du kommer ju från Mellansverige. Håller du på att bli smålänning nu?
Jag trivs jättebra när nere – jag jobbar ju i skogsbranschen och här finns mycket skog!

Vad säger du om säsongen så här långt?
Vår placering är kanske som man kan förvänta sig av en nykomling men jag tycker vi borde haft ytterligare några poäng. Vi har haft en del stolpe ut samtidigt som vi i ett par matcher inte rikligt lyckats knyta ihop säcken.

Och den egna insatsen?
Jag är väl i stort sett nöjd med avslutningsprocenten. Sedan vill man ju alltid få flera lägen, ibland har vi på kanterna blivit litet utanför spelet. Felix och jag kompletterar varandra bra på vänsterkanten.

Nu har ni fått litet vila inför de sista tio matcherna. Vad blir viktigt för er under avslutningen?
Det är väl två saker: först och främst måste vi stå litet bättre bakåt men sedan måste vi bli mer disciplinerade i anfallsspelet och verkligen spela genom våra spelföljder. Jag tror också det kommer att betyda mycket att Brian kommit in med ny energi och också litet ”smartness”

Tack så mycket Lynx och lycka till i fortsättningen!

Amo:s klubbdirektör Tomas Lundberg kommenterar förlängningen med Lynx så här: ”Lynx har utvecklats mycket under sin tid i Amo och vi är övertygade om att han kan fortsätta sin positiva utveckling här. Han är en riktig lagspelare som alltid gör sitt bästa på både träning och under match. Dessutom är han en trevlig kille med glimten i ögat.” 
 

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll