Amo HK välkomnar Kärra HF

14 februari 2020 11:56

Amo HK välkomnar Kärra HF

På söndag spelas en ny viktig match i Amokabelhallen. Vi får då besök av allsvenska nykomlingen Kärra HF som gjort en stabil säsong som nykomling med 8 vinster och 2 oavgjorda matcher hittills, vilket gör att man balanserar kring strecket för negativt kval i nuläget. I Kärra har man inför säsongen gjort starka värvningar i bla Joel Järlfors och Isak Boström från Hallby, och Sebastian Wiijk från Torslanda. Utöver dessa har man behållt stora delar av fjolårstruppen där Tobias Jademan och Jacob Schmidinger är nyttiga på nio meter, tillsammans med Jonathan Berg på M6. Ett lag som ”på papper” i mångas ögon haft möjlighet att placera sig högt i tabellen, men en del skador har under säsong ställt till det för laget.

I Amo krigas det fortsatt för att ligga på rätt sida kvalstrecket uppåt. I skrivande stund kniper HIF Karlskrona den sista platsen med en poängs marginal (HIF spelar på lördagen så detta kan se lite annorlunda ut när Amos match spelas på söndag), och därmed kan en vinst mot Kärra vara oerhört viktig. Om två omgångar gästas Amo HK av just HIF Karlskrona.. mer info om den matchen kommer.

Amo kommer till spel med en förlust mot AIK i bagaget och eftersom serien är så väldigt jämn, behövs två nya poäng in på kontot både för att hålla jämna steg med toppen samt hålla lagen bakom på behagligt avstånd. 

Syns på läktaren 

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll