Jonas Jensen förlänger med Amo

4 oktober 2023 11:28

Jonas Jensen förlänger med Amo

Amo har kommit överens med danske niometersspelaren Jonas Jensen om en förlängning av kontraktet till sommaren 2025. Jonas kom till Amo från norska Halden under slutfasen av Allsvenskan i våras och blev direkt en viktig spelare i laget. De fyra matcher Jonas hann spela resulterade i 21 mål.

–Jonas säger själv om förlängningen av kontraktet: –Det var ingen tvekan och jag känner mig verkligen hemma i laget och jag tror att vi kan ha något stort på gång. Vi har en stark moral i laget vilket vi visade i senaste matchen. Men vi måste också vara ödmjuka och det första målet måste vara att vi ska hålla oss kvar.

När det gäller den egna rollen i laget nämner han att han i första hand vill bidra med assist och sätta lagkamraterna i lägen men naturligtvis också göra mål när chansen finns. –Men jag vet att jag behöver jobba med mitt försvarsspel för att kunna spela mera bakåt, tillägger han.

–Tränare Stockenberg säger om Jonas: –Vi är väldigt glada att Jonas väljer att stanna kvar hos i ytterligare en säsong. Med sin snabbhet och speluppfattning har han varit en spelare som i högsta grad bidragit till vår fina start i Handbollsligan.

Förutom att Jonas ligger i toppen av assistligan har han hittills gjort 19 mål på de fyra matcher som spelats. –Jonas är verkligen en bollspelare på planen som passar väldigt bra tillsammans med våra andra litet tyngre spelare. Det ska bli roligt att som tränare arbeta vidare med honom, avslutar ”Stocken”.

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll