Intresseanmälan funktionär

13 mars 2024 17:00

Intresseanmälan funktionär

Amo Handboll växer och vi söker engagerade individer som vill hjälpa till att driva vår klubb framåt. Oavsett om du har en djup passion för handboll eller bara en vilja att bidra till en positiv gemenskap, finns det en plats för dig hos oss. Vi behöver förstärkning i flera funktionärsroller och personer som kan bidra med sitt engagemang till våra evenemang.
 
Att vara funktionär i Amo Handboll är inte bara ett sätt att stödja klubben, det är också en fantastisk möjlighet till personlig utveckling, att knyta nya kontakter och bygga vänskaper inom en välkomnande och engagerad gemenskap. Vi sätter stort värde på våra funktionärers bidrag och ser till att erbjuda det stöd som krävs för att alla ska känna sig trygga och väl förberedda i sina roller.
 
Om du känner att du vill bidra till Amo Handbolls framtid och vara en del av vår resa, tveka inte att fylla i en intresseanmälan via knappen nedan.

Vi ser fram emot att välkomna nya medlemmar till vårt team och att tillsammans arbeta för att fortsätta sprida glädjen och passionen för handbollen. Vårt engagemang är vår styrka, och tillsammans kan vi uppnå fantastiska saker!


/ Therese Gill - Evenemangsansvarig

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll